Het team heeft het erg leuk met elkaar en Hans is erg blij met Mark Wassink. Aan een half woord of een blik hebben ze genoeg. Tsja.. een echte concurrent begrijpt je waarschijnlijk goed:-) Zelfde leeftijd ongeveer en dezelfde mentaliteit (pietjes precies) helpt vast ook.

Het lijstje kan langzaam afgevinkt worden. De toerist uitgehangen, Argentijnse steaks gegeten, gezwommen, warm gehad, tent vastgehouden in de storm, stickers geplakt, gesleuteld, modificaties doorgevoerd in opdracht van KTM of de ASO etc.. Het enige dat er aan ontbreekt zijn echte offroad kilometers omdat dat op het menu van vandaag (donderdag) stond. Hans en Sjaak zijn wel gaan rijden in volle verwachting maar door de hevige regen onderweg zijn ze niet veel verder gekomen dan wat asfalt kilometers. Het was zaak om op tijd terug te zijn en mark nog even zijn gang te laten gaan om de motor helemaal top neer te zetten voor de keuring.

Op tijd naar het hotel gegaan en 3 uur geslapen! Van te voren vast wat extra uitrusten is geen overbodige luxe. Mark kwam om 20.00 uur pas terug dus die heeft echt zijn handen nog vol gehad. Even relaxen, eten en weer naar bed.

Morgen (vrijdag) keuren en dan zaterdag het eerste roadbook in handen. Let the games begin!